Happy Team

Förbättra din service, öka omsättningen och lönsamhet. Skapa större effektivitet och en mer agilare organisation genom att mäta kund-medarbetarnöjdhet, NKI-NMI i realtid.

Mät nöjdheten hos kunder & medarbetare

Happy Team är exklusiv återförsäljare i Sverige av HappyOrNot. HappyOrNot är den världsledande smiley-lösningen, som hjälper företag att sömlöst förvandla realtids-feedback från kunder och medarbetare till CX-datainsikter.

HappyOrNot är en skalbar lösning som passar små företag till stora företag. Över 3000 branschledande företag i 135 länder förlitar sig på HappyOrNot för att driva tillväxt och vinst genom att datadriven och kontinuerlig utveckling av kund- och medarbetarupplevelsen.

Kontinuerlig mätning för att nå relevanta insikter är viktigt. Men att översätta insikterna till konkreta insatser är avgörande. Happy Team skapar värde och utveckling i företag genom att kombinera realtidsdata med insiktsdriven coachning av chefer och medarbetare inom ledarskap, service och sälj.

Att förvandla feedback till mätbara KPI: er har aldrig varit enklare! Förbättra din service, öka omsättningen och lönsamheten. Skapa en mer effektiv och agil organisation genom att mäta kund-medarbetarnöjdhet (NKI-NMI) i realtid.

SmileyTouch_SV-HON-branded_Front-A4-02
  • Skapa insikter i realtid om hur dina kunder och medarbetare uppfattar ditt varumärke, ditt erbjudande, köpupplevelsen och arbetsmiljön.
  • Nöjda kunder och medarbetare är förutsättning för att att utvecklas, skapa bättre resultat, driva omsättningen och öka effektiviteten.
  • Bli mer relevanta och attraktiva som företag genom att göra mätningen till en del av er vardag

Välkommen till Happy Team!
Läs mer här: www.happyteam.se

Happy-team-loggo